Ik dacht altijd dat dit een leuke film zou zijn. Ik bedoel Danny Glover, Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey, hoe erg kan het zijn? Dat viel vies tegen moet ik eerlijk bekennen, een zware film die het slechtste van de mensheid belicht. Nu gaat het te ver om hier nu de vergelijking te trekken met een paarse strandloper, ik zou niet durven. Maar net als dat ik dacht, gebaseerd op de spelers, dat de color purple een vermakelijk film zou zijn zo dacht ik ook dat een paarse strandloper een vrolijk gekleurd vogeltje zou zijn. Niet is minder waar, het zijn redelijk saaie bruin gekleurde vogels waar met heel veel moeite iets van een paarse gloed over valt te ontdekken. Deze wintergasten zitten veelal verscholen tussen de blokken van een pier of een dam en vallen niet echt op. En toch zijn ze ook wel weer leuk om vast te leggen. De vaak onmogelijke plekken waar ze op of in zitten maakt het een uitdaging en dat is altijd leuk.

paarsestrandloper

paarsestrandloper

paarsestrandloper

paarsestrandloper

paarsestrandloper

paarsestrandloper

2 Replies to “The color purple”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *