Dit is mijn bescheiden wereldwijde web aandeel. De site heeft eigenlijk maar één doel en dat is het onderbrengen en publiceren van mijn foto’s. Door de jaren heen heb ik honderden zo niet duizenden foto’s gemaakt.  Alle foto’s op deze site zijn dus door mij zelf gemaakt en derhalve ook mijn eigendom. Dit wil ik graag zo houden wat niet betekent dat U mijn foto’s niet mag gebruiken. Dit mag wel zolang U mij er maar van op de hoogte stelt en mijn naam vermeld bij het eventueel publiceren er van.

Ik heb het zogenaamd welkom heten op een website altijd een merkwaardig verschijnsel gevonden. In mijn huis kan ik iemand welkom heten, een receptioniste van een bedrijf kan iemand welkom heten en zelfs wanneer een ongetwijfeld zeer representatieve telefoniste het doet klinkt het niet gek. Maar op een website? Ik heb dan ook geprobeerd deze standaard openingszin te vermijden. Maar mocht u tot die groep bezoekers behoren die toch graag nog eerst ouderwets gezellig welkom wil worden geheten dan doe ik dit hierbij.

Jan Koetze