Augustus was voor mij een vakantiemaand en onderstaand is een indruk van de oogst van vijf weken dagelijks fotograferen. Sinds 6 januari van dit jaar heb ik geen auto meer en sindsdien doe ik alles op de fiets. In augustus ben ik elke dag er op uitgegaan en fietste ik gemiddeld tussen de 30 en 40 kilometer per dag. Als ik een veilig gemiddelde aan hou met een ruime marge dan heb ik in de maand augustus tussen de 800 en 900 kilometer gefietst. Mijn dagelijkse rondje door het duin van Scheveningen en Wassenaar en de landgoederen was iets van 32 kilometer. Ik deed alles zoveel als mogelijk in de ochtend. Bij zonsopgang in het duin en ergens rond het middaguur weer naar huis om andere verplichtingen na te komen. Een lekker actieve vakantie dus. En gelukkig heb ik de foto’s nog! 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *