Edelhert (hubertus) | september 2021 | NIKON Z7II | f/6.3 | ISO 1600 | 1/1250 s | 150-600mm f/5-6.3G

2 Replies to “Foto van de maand september 2021”

  1. Schitterende foto, een burlend edelhert en zelfs een redelijk rustige achtergrond. Ik ben 2 jaar terug voor het laats op de Veluwe geweest maar ik kan daar geen mooie foto’s maken op de wildbaan, veel te rommelige achtergronden…. en de herten staan vaak ook ver, dicht tegen die takkenzooi aan….. misschien ga ik volgend jaar weer een gokje wagen, want die burlende edelherten vind ik wel geweldig. Dat geluid….daar is het knorrende damhert niets bij.

    1. Bedankt voor je reactie Ghita! Dit was een beetje naast de wildbaan, aan de zijkant zeg maar. Ik vind dat het beide zo z’n charmes heeft, een edelhert en een damhert. En ik beide gevallen probeer ik ook de drukte te mijden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *