Mycena | Oktober 2020 | NIKON D500 | f/3.5 | ISO 100 | 1.0 FS | 1/80 s | 105mm/f2.8

2 Replies to “Foto van de maand oktober 2020”

  1. Mooie keuze, dat kleine zwammetje in het grote herfstbos.
    Grappig, ik heb voor de foto van de maand oktober ook een zwammetje, en voor september heb ik net als jij een strandlopertje ( maar ik aap je niet na hoor). November gaat een grote uitdaging worden, als ik kijk naar mijn foto’s tot nu toe en de weerberichten voor de komende tijd…..
    groetjes Ghita

    1. He Ghita, we gaan gewoon met de seizoenen mee en dan krijg je dat:) November en december gaan nog wel maar ik heb zelf altijd grote moeite met januari, februari en maart…. Vreselijke periode doorgaans qua fotografie, vind ik tenminste:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *