Soms ben ik net een echt mens en heeft het verleden me op een vervelende manier in z’n greep. Ik voel me dan down en opgejaagd en het is verrassend dat iets als een roodpootvalkje mijn sombere gedachten 180 graden de andere kant uit kan laten bewegen. Dat is altijd zo geweest en voor mij een bewijs dat ik de juiste hobby beoefen waar ik alles in kwijt kan. En dat moet dan maar een hele positieve afsluiting zijn van een beladen dag als deze. 

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

roodpootvalk

 

12 Replies to “Soms ben ik net een echt mens…”

  1. Hallo Jan, prachtige foto’s! Absoluut een serie waar je heel blij van kunt worden. Kleuren, belichting en gelaagdheid (bokeh) helemaal top Vriendelijke groet, Wilrie

  2. Echt schitterende foto’s Jan . Ik heb dat ook.. Fotograferen en de natuur laden de batterij weer op en maken je hoofd leeg..
    Best hobby ever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *