Het is al weer 5 maanden geleden dat ik languit op het strand van Dune, een klein eiland bij het grotere eiland Helgoland, languit op mijn buik lag om een groepje bontbekplevieren te fotograferen. Ik ben echt fan van deze leuke kleurige kleine vogeltjes maar door het witte zand en de zon was het bijna niet te doen. Onlangs zag ik wat foto’s gemaakt op hetzelfde eiland voorbij komen die er erg mooi waren maar duidelijk met hetzelfde overdaad aan wit.  Ik besloot nog een keer naar mijn sessie uit juni te kijken. Onderstaand is het resultaat 🙂

12 Replies to “Into the white…”

  1. prachtige vogel, die bontbekplevier. En je hebt er een prachtige serie van gemaakt, heerlijk zacht licht en een mooi meewerkend model

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *