Door mobiliteitsproblemen, oftewel een kapotte auto, was ik niet te staat dat te doen wat ik normaal doe en vooral daar te gaan waar ik normaal ga tijdens de herfst. En toen ik weer een auto tot mijn beschikking had was de herfst al duidelijk op z’n retour. Zo snel kan het gaan. Desalniettemin heb ik toch net op de valreep er nog net wat van meegekregen.

Het (veelal) beukenblad kleurt alles prachtig rood.

Het is een bizarre gedachte hoeveel kleine diertjes als bijvoorbeeld springstaartjes hier wel niet moeten leven. 

En op 1 december was het dan zo ver; herfst kwam de winter tegen.

 

De soms metershoge varens zijn aan het afsterven en komen niet meer hoger dan je knie. Door hun prachtige roestbruine kleuren zorgen ze voor een hele mooie echte herfstsfeer.

De dieren maken zich op voor de winter. Dit bosuiltje deed waar hij erg goed in is, een uiltje knappen.

Rottend hout kan voor een heel mooi plaatje zorgen, zeker als je er over heen vrij uitzicht hebt.  

Zelf in zwart/wit kan het nog heel sfeervol zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 2 =