We schrijven 2013 Zwolle. Zwolle is vanaf mijn woonplaats Den Haag gezien grofweg de andere kant van Nederland. Het kan altijd erger maar het is een aardig stukje rijden. Ergens op een industrieterrein was een sperweruil gemeld en de foto’s logen er niet om. Acht jaar geleden was ik in het bezit van een Nikon D7100 en een Sigma 150-500mm en daar deed ik alles mee. Zo ook de foto’s van deze sperweruil. Uiteraard heb ik de foto’s altijd bewaard en toen dit event als een herrinering op Facebook besloot ik ze opnieuw te bewerken met de tools van nu. Dus Adobe photoshop en Topaz labs denoise AI. Het is best grappig. Destijds worstelde ik met het te kort aan licht, het was immers december en miezerig weer, en nu kon ik dit met het gemak van de wereld wegpoetsen. Erg leuk om zo weer eens terug te zien.

sperweruil

sperweruil

sperweruil

 

sperweruil

sperweruil

 

2 Replies to “Gelukkig heb ik de foto’s nog…..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *