Ze halen het slechtste in me naar boven, wielrenners bedoel ik dan. En dan heb ik het niet over die individuele rijder die lekker recreatief zijn rondjes maakt. Nee, ik heb het dan over die wielrenners die rijden in groepsverband. Levensgevaarlijke epodunlopgespuis die met niets en niemand rekening houden. Schreeuwend en met veel te hoge snelheid racen ze over smalle fietspaden in te kleine fluoriserende lycra outfit en alles en iedereen moet wijken.

Maar ja, zoals altijd heeft elk nadeel zo zijn voordeel. Ik ben rond zonsopkomst in het duin en kan dan genieten van de rust en de stilte om me heen. In het licht van de opkomende zon levert dat  aardige plaatjes op. En bij het eerste het beste doorgaans oude lichaam geperst in fluoriserend lycra ben ik weer vertrokken.

 

8 Replies to “Als ie maar geen voetballer wordt..”

  1. Ik ben het helemaal met je eens , de tijd dat jij gaat , maakt ook dat ik weet dat het jou foto’s zijn.
    Mooie foto’s

  2. Ja of het nu wielrenners zijn of 12 jarigen op fatbikes. We hebben nogal wat landgenoten die volstrekt zijn losgezongen van de maatschappij. Probleem is dat ze het zelf niet weten en er ook veelal niet op aanspreekbaar zijn. Waar ter wereld je ook bent en die bestemming is redelijk goedkoop te bereiken zie je op een kilometer al wat onze landgenoten zijn. Maar helaas is dit een maatschappelijke ontwikkeling die alleen maar erger wordt vrees ik. Russen, chinezen en nederlanders in de buurt. Zandzakken voor de deur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *