Praktisch heel 2023 had ik geen auto tot mijn beschikking en heb ik mezelf uitsluitend op de fiets verplaatst. Dit was ook een bewuste keuze. Ondanks dat daarmee mijn actieradius beperkt was heb ik toch erg veel kunnen doen en gezien. Onderstaand zijn wat  hoogtepunten uit 2023. Ik ga eigenlijk wel ieder weekend op pad en het is dan ook onmogelijk daar een goede keuze uit te maken. Gewoon een kleine greep dus. Mijn fototrip naar Helgoland was zeker een hoogtepunt, de parende en etende sperwers, de piepkleine jonge eekhoorntjes die aan het spelen waren, het duin wat ik door het fietsen beter kon bereiken, enzovoort. 2023 was qua fotografie dan ook zeker geen vervelend jaar. 

 

10 Replies to “2023 jaaroverzicht”

 1. Prachtig overzicht, veel foto’s kan ik mij nog herinneren uit jouw blog of van Facebook. En je had vast meer moois, dit is een selectie van bijzondere en mooie natuur momenten.
  En op de fiets kun je ook veel moois tegenkomen. Los van de Waterleiding duinen, doe ik alles op de fiets en in de polder was afgelopen jaar genoeg te zien.
  Groetjes Ghita

  1. Dankjewel Ghita voor dit mooie compliment! Inderdaad, dit is slechts een kleine selectie uit een heel jaar fotograferen. Jij en ik lopen hetzelfde ritme denk ik wel eens als ik naar je blogs en foto’s kijk en het klopt helemaal, op de de fiets zie je eigenlijk veel meer. Je actieradius is alleen wat kleiner.

   Gr. Jan

 2. Je hebt een prachtig overzicht van de avonturen gemaakt , steeds als er foto’s komen ,zit ik ervan te genieten Groetjes Dina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *